Vi går vår egna väg

Trött! Det är det som beskriver mig nu, är ständigt trött! Men det gör inget, jag lever på glädjen. Allt går så sjukt bra nu, kan inte klaga på nåt! Jag trivs med mitt jobb! Jag älskar mina vänner!




Bara för att hon är snygg!


.

Borde tycka synd om dig, men det enda jag känner är ilska. Du är självisk. Det du försökte göra var själviskt. Hoppas du får den hjälpen du behöver!


smaskigt från helgen


Två Lindöiter från lagfesten.



Puddingar från lördages bravader.


Då blogg.se inte vill sammarbeta (inte första gången!) hinner jag bara lägga upp två bilder, bättre än inget!


dead

Min soulmate(mobil) är på sjukhus, det känns tomt och hemskt, men sånt är livet! Iphone är ju iphone, håller ju sädär. det kommer sluta med att dom säger "jaaa, den va ju tyvärr fuktskadad" som dom alltid annars säger och så är det bara att punga ut ett par tusen. skönt? NEJ! sånt är livet, det är bara att tänka på barnen i Afrika, eller åtminstone dom stackars uteliggarna runt stureplan. Då har jag det ändå bättre. 



vissa har det, vissa inte


maragaux


                        
  

Älskar alla hennes tatueringar! Indeed!!


Har kommer jag förbli

Min helg var fullspäckad! Men jag får sån ångest när inte jag gör så mycket kul som möjligt på helgen, för det är ju det den är till för. Att sitta hemma och glo på film kan man ju göra vilken vardag som helst! Orkar inte skriva utförligt hur helgen såg ut, men kort och gott:

x Fixa massa småsaker
x Träna på surprise på lagfest
x LAGFEST!
x Jobba mellan 8.45-15.45 på lördagen.
x Party med brudarna lördagkvällen.

Söndagen blev en riktigt slappsöndag. Och då menar jag slapp! Mjukisbyxor, myströja (absolut ingen bh). SKÖÖNT!


Här har jag blickat framåt

Tycker det är så tråkigt att skriva samma sak varje dag, alltså: Jobb och sen träning. Eller jobb och fika med brudarna (eller liknande) Inte för att jag tycker det är tråkigt, tvärtom! Men det är tjatigt att skriva om det, därför skriver jag inget alls. Föredrar att lägga upp bilder som sammanfatta allt.



Mysig höstmusik.


.


Hallåååå!
Igår var jag på utflykt med mammsen och Sandra, vi drog till Ullared över dagen. Hitta lite smått och gott faktiskt! Det bästa hade varit om jag hade haft egen lägenhet, för fy t*san vad fina saker det finns till hemmet där. Och billigt är det också!

Idag har jag återigen jobbat. Är helt slut! Man vad gör väl det, det är ju kul och jobba! Nu ska jag iväg på träning så även fläsket får jobba. Mer kul kommer kanske sen. Tjing badring!




saknar mina Stockholmsbrudar <3


Söndagsmys



Denna söndag består av denna film, (kände att den passade perfa nu!) en fet godispåse och systerysters sällskap. Låter fantastiskt! Ha en bra söndag!


Cheers








Tack för en kul kväll brudar!
Puss på er!