Helgen.



onsdag igen,

Det va en vecka sedan jag blogga, har inte haft lust eller så mycket att skriva om. Kan slänga in några bilder från helgen sen, annars har jag bara jobbat och njutit av solen. Jag har ju lyckats bränna mig på bröstet, det har inte hänt många gånger i mitt liv, men i mitten av april är det tydligen möjligt.. Sedan har jag och B och J varit på lekpaker och njutit av vädret också, blir man inte lycklig när det är såhär underbart väder? Man vill bara sitta vid en brasa, lyssna på winnerbäck och mysa med vänner och pojkvännen. Nu har ju inte jag någon pojkvän, någon som vill ställa upp?
Idag har jag firat min 20årsdag med familjen (där jag jobbar). Det är lite sent, men bättre sent än aldrig. Först surprisa jag småbrudarna med ett påskägg innehållande nagellack, gltterspray och massa godis så dom var totalt speedade kan jag lova vilket inte var jättebra eftersom vi skulle vidare på restaurang, berättar mer om det snart. Jag överraskade även dom två äldre med en flaska rosé, vilket blev lika populärt! Är det påsk så är det och det va dom värda för dom är så härliga! Jag fick även en jättefin födelsedagspresent! Sen drog vi som sagt, hela familjen, vidare till Sturehof en jättetrevlig restaurang. Där blev det God mat med stort G: Hummer, räkor, vin, champange och creme brule (fast i en annan ordning). Hade även trevliga grannar, bordet bredvid satt Sofie fahrman och hennes vännina och två bord bort satt Mats sundin med sällskap (eftersom jag är från Norrköping är ju detta ganska kul, för dom träffar man ju inte på där).
Jag hade en supertrevlig kväll och nu ligger jag här med sista familjemedlemmen Molly och ska kolla på Big Brother, ha en trevlig kväll!

Hagbylunds Ridklubb

Småtjejerna (Jacki och Bellis) rider på en ridskola som består mest av små minishettisar (tror det är det) och dom är verkligen små! Och hur söta som helst! Deras manke går upp till min höft ungefär och idag red Jacki på en av dom större, men även han är väldigt liten! Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, jag tror jag ska unna mig ansiktsmask och andra spasaker som jag fick av Kajsa när jag fyllde.
Bilderna blev inte ultimata, suddiga/ansiktslösa mm. men ni fattar vinken:

Bellis och Fillur (tror hästen hette något liknande)


Jacki och en av de största ponnyna(!)

Lägger även in en film på när dom "hoppar" över bommarna, riktigt gulligt!

tisdag

I tisdags tog jag en skön sovmorgon, sedan var jag på stan och där lyckades jag hitta ett läppstift från The Body Shop som var sjukt snyggt och väldigt bra, det är inte alls torrt som vissa läppstift är plus att det sitter jättebra!
Sedan mötte jag upp Sandra och lunchade på ett ställe som nog börjar bli mitt favorit-lunchställe. Minns inte vad det heter nu, men maten är sjukt god! Speciellt pastan! Sedan åkte vi hem till mig och myste, tröck i oss kladdkaka osv och sedan kollade vi Big Brother såklart!
Snyggingen Sandra.

just say yeah yeah ..

blir glad i magen av den här låten. godnatt.

H&M Conscious Collection

Jag längtar ..

måndag

ny vecka, tiden går sjukt fort! idag ska jag bara ta det lugnt och slappa. tog sovmorgon, kollade vampire diarys och sen har jag bara degat. jag tror resten av dagen kommer se ungefär likadan ut, men imorgon vill jag hitta på nåt kul med mina brudar, typ lunch eller nåt, vad säger ni? annars jobbar jag onsdag, torsdag, fredag sedan är det helg igen. och som sagt, tiden går sjukt fort..

big brother live

igår (söndag) drog jag, elin, kajsa, victoria och sandra på big brother live. jag hade lyckats fixat gratisbiljetter så varför inte liksom! det va sjukt kul faktiskt. vi kom med en liten sväng i tvrutan tror jag, tyvärr haha.
måste bara säga att Gry är sjukt mycket snyggare i verkligheten! och även basshunter!
ha det gött.

helgen

i fredags blev det lite party, vi firade lite smått mina 20 fyllda år med brudarna i Stockholm. Testa stället Gaudi och det va helt okej tycker jag! orkar inte skriva mer, här kommer lite bilder..
tack för en kul kväll tjejer!