världens leverar...

.. som vanligt. va där i fredags, men jag leverar inte bilder lika bra. Därför bjuder jag på några här!











never stop loving

Den här människan är så otroligt duktig! Jag älskar hennes röst och jag älskar hennes låtar. Hon heter Elin och är min mammas väninnas dotter - och så duktig. Denna mysiga höstlåt går på repeat just nu.


bokat och klart

Man kan säga att jag svävar på Rosa moln nu, allt är perfekt! och då menar jag allt! Exempel:

Thailandresa bokad 29/2-30/3 med härliga brudar.

Sedan får jag finbesök, i januari, av två saknade själar som jag inte träffat sen i somras, helt sjukt!

Och så mycket mycket mer.





men tja!

Blogg, vad är det?! Sånt har man inte tid med. Fattar inte hur folk har tid att lägga upp ett antal inlägg om dagen. Sen kanske dom är mer seriösa, jag har ju min blogg mest för mig själv och mina vänner som inte ser mig varje dag, men ändå vill veta vart jag håller hus. Aja, busy girl!Hoppas ni haft en bra början på veckan. Kanske kommer ett bildregn från helgen, men antagligen inte, kanske om hundra år...  

.

oh nej

Såg nu att inlägget med bilderna blev lite fel, men vafan, ha överseende. Jag är ju trots allt amatör!


.

twilight



Kollade senaste Twilight i söndags, helt okej. Dock den sämsta av alla Twilightfilmerna. Däremot är ju  vampyrer rätt heta, men de visste vi ju redan.


finally


Imorgon får vi lön gott folk. Som jag längtat, som jag längtat.

,


Bildregn





Är dålig på att ta kort, ska bli bättre på det. Kanske. Här är bilder från helgen och fika. Puss på er!


tomorrowland


Nu är det två personer på kort tid som visat mig denna festival och hur härligt ser det inte ut?! Festival med malla! Hultsfred-släng dig i väggen!



wednesday

Dagen har bestått av jobb och nu ska jag snart iväg för att fika med tanterna! Det är onsdag idag, torsdag snart. sedan FREDAG! Den här veckan har gått/går på tok för snabbt.



Lägger aldrig upp bilder på mig själv, det känns bara upptvinga och onaturligt (ja ni ser ju!), förstår inte hur andra lyckas få bra egopix?! Detta är nog en engångsföreteelse!!


Kunde jag då, kan du nu


Jag tycker det är så "kul" när man får höra från folk att man har försvunnit bort, inte hört av sig mm. bara för att man inte hörts på ett tag. Jag skulle förstå att folk reagerade eller tyckte att jag var "försvunnen" om det va så att jag inte svarade när folk hörde av sig osv osv, men it takes two to tango. Vilket betyder att den andra personen alltså inte heller hört av sig! Bara för att man inte tofflar längre, eller att det bara inte är jag som hör av mig, så är det just JAG som är borta. FEL! Den andra kan ta mig tusan höra av sig den med! Man ska inte ta varandra förgivet och ibland har man fullt upp och hinner inte höra av sig, men om man då saknar någon eller vill prata med någon kan man ju höra av sig själv. Och hör sen!

Och bara för att inte göra någon irriterad, eller att någon ska ta åt sig så vill jag understryka att detta inte är menat till EN person, utan bara lite allmänt måndagssnack! Puss och kram!


helgen


Helgen har bestått av bowling (tjejerna mot killarna, detta första och sista gången jag erkänner att vi förlora och att jag kom sist!), dans, Världens bar, fotbollsträning, farsdag, film mm.

Helgen går på tok för snabbt, men det är bara att njuta varenda lediga minut! Nu tar vi nya tag med en ny jobbvecka! Kör hårt därute!





dagens citat



"Plura borde sitta i fängelse för att han snarkar så högt!", sagt av A 5 år.

"När jag blir stor vill jag bli luffare!", sagt av I 3 år.


Djupa diskussioner vid matbordet på jobbet!


.




Fantastiskt skön kille, tröttnar aldrig! Han får till det bäst runt 1.44, älskart!


världens sötaste ungar







                                                                         ... och tusan vad jag saknar dom!!!


kissing under the mistletoe


lillkisen har gjort en helmysig jullåt. och jag måste erkänna att jag längtar till julen! Jag är en av dom som fortfarande tycker det är mysigt med tomten, julpyssel och julmusik!




Här kommer det igen

Här kommer det igen, en massa tjat om jobb och hur bra jag mår. Men varför inte?! Jag jobbar på så mycket jag kan, och jag trivs bra med det jag gör. Är nöjd med att jag jobbar som jag jobbar och har varit på så underbara ställen! (och mindre underbara!! väldigt irreterande att inte inte få sin lön bla.) Vissa dagar jobbar jag 11 timmar och vissa 3, jag vill absolut jobba så mycket som möjligt men man ska ju alltid se det positiva: kort arbetsdag=  reterande tid av dagen unna sig själv lite lyx. Förutom jobbet mår jag helt underbart, har gjort så mycket roligt på sista tiden, eller roligt, jag har bara så förbannat roligt med dom underbara människorna jag umgås med. Vad vi än gör. Skrattar, skrattar, skrattar och så lite skitsnack mellanåt. Kort och gott. Livet är ett enda stort leende, bara några småsaker som fattas, men vem vet, det kanske kommer tidigare än anat! 

Hoppas ni också mår bra gott folk, försök få bort all höstdepresion! Think positive!   




                                                                             Hälsning från en som trotsar höstdeppet!


Future plans


Vi har planer för framtiden. Och jag älskar dom. Jag längtar som f*n!

,


bad dreams

Såg paranormal activity 3 för ett tag sen, har fortfarande men efter det. vet inte varför, brukar aldrig bli speciellt påverkad av skräckfilmer! har drömt flera nätter i rad nu att nära och kära får i sig en likanade "demon" eller vad man ska kalla det. scary!!




På tag om scary, kajsa (perry) och jag (jerry) från halloween. faktiskt inte lika scary som paranormal..