sanna mina ord


I hate that I let you down and I feel so bad about it.
Don't tell me you can't forgive me.
Because nobody is perfect.

Nobody..


prom night

Ni som har turen att snart få springa ut och får gå på bal i sommar, här har ni lite inspiration. Kunde inte alls spara dom klänningarna som jag egentligen ville visa från hemsidan, men detta får duga. Tror Kenza har två klänningar därifrån, checka in hennes blogg får ni se! Minns när man själv satt där och skulle hitta sin balklänning, hade ingen aning om vart man skulle gå in och leta på nätet etc. Själv var jag otroligt nöjd med min klänning som jag hade på min bal, när jag väl hittade den vill säga. Ingen annan hade likadan, vilket va ett stoooort plus. Och jag trivdes enormt bra i den och kände mig skitsnygg. VIKTIGT. Det är inte alltid man får vara så fin...

http://www.bymalina.com/




Från balen 2010.


a cup of coffee



Då var man en Cappuccinomaskin rikare, dricker ju själv inget kaffe. Händer fem gånger om året kanske. Men det löser sig. (dock lite enkalre än denna)


kärlek




Fanny lyckman


Snygg brud, snygg blogg, snygga kläder.

Inspiration.


den som väntar på nåt gott



36 dagar kvar...


Nivå 0 på detta inlägg!


Juste, glömde berätta. Vaknade imorse och såg inte alls ut som jag brukar. Vet inte om förändringen är bättre eller sämre. Lutar åt det förstnämnda. Men bara lite! Så drar en 'Dagens outfit': Skinnremsa på framstjärten; modekungen.se



Har bestämt mig, förbättringen är bättre. Sjukt mycket bättre. Rawrr.


glad och lycklig

Är sjuk, får inte vara sjuk. Har för tusan cup i helgen! Första cupen med Åby dessutom. Ska bli spännande. Vinna hela skiten ska vi göra, utan problem dessutom. Ska köra alla kurer man kan för att bli frisk. MÅSTE MÅSTE! Ikväll ska jag glo på en tjutfilm, jag får lust med det när jag mår bra. Låter ganska sjukt, det är jag medveten om. Men vi tjejer fungerar ganska sjukt i stort och det finns nog ingen förklaring på det. Sorry grabbar, jag förstår er när ni känner er vilsna..

Sen tycker jag att det är J*vligt kul att man tydligen är till stor inspiration för folk, (eller det jag lägger upp på bloggen) som jag egentligen vet, på nåt vänster, är sura på mig. Varför? Inte vet jag! Avundssjuka? Antagligen. Förstår det med tanke på att mitt liv är helt underbart! Funderar på att sätta lösen på bloggen, bara för att, inte av någon anledning utan bara för att dom närmsta (och andra trevliga läsare) ska få läsa. Plus att jag kan skriva lite mer privat, det är ju lite därför jag har bloggen liksom. Vet att det finns folk som vill sätta lösen på sin blogg pga andra orsaker, tex snokande och irreterande människor vilket jag tycker är sjukt synd. Verkligen!


Oj, vad långt inlägg. Herregud. Och så bara massa onödigt, haha! Puss på er!


Björn Rosenström


Björn Rosenström-Ragnar


Björn Rosenström-Het


Björn Rosenström-Gunilla


Hur skön är inte Björnas låtar? Är i stort sätt uppväxt med dessa. Inte konstigt att man blivit som man blivit...
(Varning för känsliga lyssnare!!)


sammanfattning av senaste veckorna


jahaja




Tänkte dra en bilmbomb nu, men orkar verkligen inte! Kanske orkar snart. Eller imorgon, är nämligen ledig då. Vad jag gjort sista tiden? Jobbat, haft besök av 'stockholmsbrudarna', myst, ätit planka, tränat, partat, umgåtts, stressat. osvosv. men som sagt, det kommer det kommer! Ja, bilderna alltså!  


Hitta perfekt lägenheten idag, vill ha den. Men hörde att hyresvärden va sådär. Vad gör man?! Hjälp!


push it


Träna. Jobba. Träna. Leta lägenhet. Träna. Jobba. Sova.

Återkommer inom kort!

Godnatt!




tattoo inspiration




Egentligen har jag ingen lust alls att visa hur mina tatueringar ska se ut eller vart jag ska ha dom, det blir så lätt att folk gör exakt likadant och vill gärna inte ha tatueringar som i stort sätt alla andra har. Jag vet, det är näst intill omöjligt, men jag kan ju få drömma. Här är lite framtida tatueringar som jag tänker göra, eller i alla fall de två första bildern (absolut inte samma texter, men på samma ställen). Jag älskar texter, kan ha hur många som helst och har även ett mål i det, men det tänker jag inte berätta. Jag har gjort mina två tattueringar i olika kapitel i livet, vilket gör att dom är speciella för mig, dom är mina minnen genom livet. Precis som bilder är minnen. Så fort jag får tid och pengar över så ska jag göra min tredje och jag vet exakt vad det ska vara!


Äntligen


Äntligen har träningen kommit igång igen efter juluppehållet! Ska bli så skönt att få ordning på sin kropp igen. Och konditionen! Jag har en känsla av att detta kommer bli en fantastiskt kul säsong med ett härligt lag. Tre gånger i veckan är bättre än inget men mer måste det bli med tanke på att man ska svassa runt halvnaken (läs i bikini) på Thailands stränder om mindre än två månader. Herregud, nu kör vi, nu ska jag få tillbaka min kropp som försvann i Stockholms lyx och uteliv! Nu kör vi!


(hittade ingen bättre fotbollsbild, får bli en gammal med mitt gamla Lindö)



det är okej att sakna


ta vad du vill


Satt och kollade och lyssnade igenom mina gamla spotifylistor, vilka gamla minnen man får! Och tack för att jag inte raderat dessa listor. Hittade till exempel en artist, Andreas Grega, som jag helt hade glömt bort. Sjukt, med tanke på hur bra han är! En kille jag träffade förr lärde mig att lyssna på honom. Och då menar jag lärde (!) jag hade nämligen jättesvårt för musiken först. Men tacka honom för det för Grega är fantastisk!













Hello


Vilken härlig kväll! Godnatt på er alla!






längtans tider


Har så otroligt mycket att se fram emot detta år, har sagt det förut, säger det nu igen och kommer säga det 192634 ggr till. Älskart!!


snart brudar, snart.



8 dagar kvar...


Inspiration



OneTeaspoon. Sjukt Mycket snyggt!!


singsing






Hade på The Voice i bakgrunden, fastnade på den här grabben, snygg skön och duktig. Inte bra, nu måste jag kanske glo på det programmet, tur att det finns tv4play!


awsome






Allt från Chicy.


hjälp!


Bild: okänt

Vill ha en längre cardigan, ungefär som dessa, helst lite tunnare/småtransparent, har ni sett någon sån?


it´s gonna be fantastic







Har haft en mysfika med Kajsa, mycket prat om vår framtida lägenhet, längtar. I februari börjar letandet. Har mycket att se fram emot det här året, det kommer bli suuuuuper! Om (nästan) en vecka kommer brudarna, ska bli underbart att äntligen få träffa dom. Ps. orkade inte hålla mig uppe igår, bara en period, men vad gör det dom vann ju ändå!


think


"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det"




the winner takes it all


Snart börjar hockeyn, dom svenska små (läs stora men unga) grabbarna ska ta sig till final. Jag ska sitta och heja och gapa på dom så som a-lagarna i hörsalsparken (alkisarnas häng i norrpan) gör när det går förbi en tonåsflicka. Nej, skämt åsido, jag ska i vilket fall försöka hålla mig vaken så länge som möjligt. Är inte superpigg med tanke på 4 timmars sömn inatt, vet inte vad som höll mig vaken.. Nu håller vi tummarna, heja Sverige!



tro det eller ej...



... men idag hittade jag lite reafynd. brukar bara vara en massa skit.

romwe levererar


!


Jag hatar Fabian Bentsson, vem fan (rent ut sagt!) vill handla på Siba efter deras reklamer?! Snälla kidnappa honom någon.


bra skit








New year's eve



Har massa bilder från nyårsafton och orkar verkligen inte lägga upp så många bilder, så det fick bli ett collage. Det får duga. Detta är i alla fall några av alla bilder. Har inte en enda bra bild på hela min outfit. Trist! Men tack allihopa för ett kul nyår. 2012, nu kör vi!