-

pic. unknown

big girl

Jaha, jag vill ha sommar nu. nununu! Igår bokade vi resa till gotland, visby. Vi ska vara där v.29, dom coola vet vad det innebär! haha! nej usch, det är stockholmsveckan och vi tänkte att vi coola nannys ska dra dit då, det ska bli sjukt kul och jag längtar massor. Vi har bokat en stuga och tagit förgivet att t.ex. Kajsa (och fler) ska med (hon är i usa och vet ej om detta) men du ska med, så är det!
Imorgon ska jag hem, helgen kommer bestå av att fira mig. jag blir en stor flicka, bort från tonåren. skönt. slipper man alla humörsvägningar (eller?!). Det ska bli väldigt kul att träffa mina söta vänner som jag inte träffar ofta nuförtiden eftersom jag bor några tillar bort. aja, jag längtar!
ps. jag har sjuk träningsvärk tack vare jessica, usch.
Puss!
jag, jesica, victoria
jag, sandra, sandras vän (förlåt, men är sämst på namn!)

Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen.

Förra veckan blev jag sminkad av Lisa som pluggar bla. makeup. Det var temat "Look-a-like" och hon skulle alltså sminka mig likadant som en kändis, eller egentligen likadant som en bild hon tog med (därav mig kanske obegripliga pose) men detta blev resultatet. Hon är jätteduktig!
Kolla in mer av hennes sminkningar här!

skönast just nu.


last days

Helgen har bestått av jobb på fredagkvällen, hade lite sällskap av gulliga Jessica också! Våffel- och glassparty! På lördagen gav vi oss in till stan för lite shopping, livsfarligt när man nyss fått lön, men jag höll pengarna i styr! Sen va det hem och snygga till sig lite inför kvällens Part med stort P. Vickan bjöd på god mat sen slutade kvällen på Pure och Magent, en riktigt kul kväll! (ska försöka få tag på lite bilder framöver!)
Söndagen bestod av lång sovmorgon, sedan lite bakismys med pizza och Big Brother med Victoria.
Idag har jag umgåts med Jessica och sedan storhandlat, kul att man handlar så mycket att maten knappt får plats i kylskåpet .. (har ganska litet kylskåp, men ändå)
Jag måste skaffa mig en ny kamera, det är sjukt tråkigt att tjata på alla andra!

Puss och godnatt!

avslutar dagen med detta, natti.


vårkänslor

älskar vädret!
idag träffa jag Kajsa över en lunch, sen tog jag en långpromenad med molly och till sist hämtade tjejerna och åkte på simskola.

drömmar.

jag har haft sjuka drömmar, för några veckor sedan drömde jag att jag va gravid i kanske åttonde månaden. och allt kändes så sjukt verkligt! känslorna och att jag hade ett barn i magen osv. ni förstår vad jag menar.
inatt drömde jag att jag hade ett barn, precis nyfött. och det va mitt! likadant där, hade känslan att det va mitt egna barn och jag älskade det som min egna lilla baby. helt sjukt! det värsta va att barnet sedan blev kidnappat och jag började såklart storgrina i drömmen. sedan vaknar jag och är helt tårögd.
allt är som en historia! någon som är bra på att tyda drömmar? vad kan detta betyda?

nostalgi

satt och kollade igenom gamla bilder, shit vad kul det är! vad ni än gör, släng aldrig gamla bilder, spara dom på alla sätt ni kan för det är sådana minnen!! orkar inte lägga upp fler, men här kommer en godning från sommaren 08.
jag & kajsa, vi var ju söta en gång i tiden! (om man bortser från min fula min!)

mina flickor.

orkade inte ladda upp flera bilder, så gjorde ett litet collage. då menar jag litet. är rätt dålig på att ta kort, kan ha att göra med att jag egentligen inte har en fungerande kamera!
ska bli bättre med bilder gällande allt snart hoppas jag!
men här är mina små flickor, bellis, jacki och molly. och med mina flickor menar jag mitt jobb, inte mina egna barn för er som undrar..

,

ja tack, snygga!

en dag för håret.

idag skulle jag egentligen jobbat, men tjejerna skulle till kompisar så jag "slapp", vilket ledde till att jag får ha ytteligare en slappdag. Det ledde till att jag slinga håret som jag funderat på länge nu. Har ingen aning om hur det blir, kanske ser ut som Svetlana sen. aja. förresten, tänkte lägga in lite bilder på tjejerna sedan, för dom är så söta! men får se..

norrkööööping.

Jag va hemma en sväng i norrköping över helgen, hälsade på min kära saknade familj. Hann även med att träffa Johanna en sväng på dagen på lördagen och sedan lyckades jag få med Karro åp en danssväng på Puls.
Men OJ vad jag INTE saknar Puls, detta ställe, detta skitställe! Förlåt mig norrköping, men partlivet i den staden suger. Det är inte okej att behöva få en full öl på sig på dansgolvet, killarna tar förgivet att man vill ha deras snopp tryckt mot stjärten, vilket dom flesta faktiskt inte vill osvosv.
Nej, det enda jag saknar med Norrköping är familjen, kompisarna och mina lagkompisar i Lindö FF!
Peace.

fredag,

Jag hatar att vara sjuk, speciellt när det är över helgen för det är då man ska leva livet! Jag har the time of my life här i Stockholm, det är riktigt kul! Har träffat helt underbara människor. Människor som är allt annat än underbara, fast ett fåtal av dom (faktiskt!!). och sedan har vi Sean Banan, han har en kategori av sig självt. Vilken, jaa helt enkelt, banan han är. haha!

Sedan är killarna helt enkelt trevligare här i Stockholm, inget emot norrköpingsboysen, men 08orna vet vad dom vill och det leder till att de är skönare i längden. nu snackar jag självklart inte om alla då jag inte träffat alla, men ni fattar poängen. detta är rätt chockerandeegentligen, sure det finns stekare, riktiga stekare men dom kan man ju hålla sig borta från. Nej här i stockholm är det gött, som en go göteborgare skulle sagt..  

Sleep tight!


jag kommer.



Jag älskar denna låt, älskarn!! Love it!


mums,



Hade ju inte varit fel att dela säng med honom inatt ..

Puss och godnatt!


sjukling.

Jag är förkyld, genomförkyld. Ligger med massa feber och kan inte jobba idag, TYCK SYND OM MIG!




Fredagsmys.

Idag blir det fredagsmys, antingen här hemma, eller så drar jag mot Lidingö och Kajsa. Får se vad jag känner för. Kommer nog köpa en fet godispåse i alla fall! Har ju lilla Molly att ta hand om också! Den som lever får se..


(bild från halloween, en av många underbara kväller med mina tjejer)

vill ha!


Är sjukt sugen på dessa skor från Weekday, skulle passa perfekt framåt våren/sommaren med brunbända ben! Dom kanske får komma med på önskelistan med tanke på att jag fyller 20 snart!


time to sleep,


,

Detta med design är inte rikgit mig grej! Men det blir väl bättre och bättre, runt 1 på natten blir det i alla fall inget framgångsrikt! Så jag signar ut, godnatt bloggen.

(Det känns trevligt att sitta och skriva på en blogg som ingen ens vet om finns, hihi)


random med blogg?



herregud, har jag blogg? mest är det för att jag ska få skriva av mig om mitt nya liv i stockhoml och att nära och kära ska få se vad jag gör med mitt liv. MEEN jag kan inget om detta, design eller något. Så vi får se hur det går med detta!


Välkommen till min nya blogg!