hattigt


in the moment

Älskar sådana här bilder, omedvetet. Kolla in Hannas hår liksom!

eldpojkarnas musik



Idag ska jag och Kajsavarg glo på lägenhet. Hoppas den är bra, har hört rykten om det. Mysigt område med. Hörde att det blev Munken en sväng sen med gammelkärringarna. Får se om det orkas med. Imorgon är det Fredag gott folk, ÄNTLIGEN!


Onsdag


Upp tidigt, jobba hela dagen, komma hem 5 min - sen åka till träning, komma hem och sen sova! Älskar dagar som är fullpackade och superstressiga....





Fransigt



Jag vill ha en fransväska till i sommar som ser ut ungefär såhär. Nästan exakt! (fast som inte kostar 1500:- TACK) Nåt förslag?


vill vill vill



Återigen, Fanny Lyckman

dansa pausa, speciellt på helgen










Jag har i alla fall sjukt snygga vänner...


heeejsan



Ville bara säga att jag lever, faktiskt. Man kan ju tro annat, med tanke på att bloggen har varit heldöd. Så vad har hänt sista tiden. Thailand va UNDERBART. Vill dit igen. Älskar det. ojojoj. Sen har jag hunnit fylla år, träffat trevliga människor, jobbat, fått mer jobb, sökt plugg till hösten, tagit upp lägenhetsletandet med Kakan, spelat fotboll osvosv. Så nu börjar vi från noll. Kommer kanske spontant upp lite Thaibilder här, men jag tror att dom flesta som läser bloggen även har mig på facebook, ni kan checka bilder där isf. (Med tanke på att det finns ca 3000 bilder)

Så bloggen, nu kör vi igen!